Laden...

Make your data work for you!

Goed data management is een voorwaarde om data-driven te kunnen werken. De slimme oplossingen van OSP nemen u daarbij veel werk uit handen.
Maak een afspraak

Jan 14 2020 Veritas Technology Update

Veritas is met de release van versie 8.2 van NetBackup een nieuwe weg ingeslagen, recent is van deze versie ook de appliance-versie uitgekomen. Een uitstekend moment om u eens te laten updaten over de nieuwe mogelijkheden en technieken en daarnaast te horen wat er allemaal nog op stapel staat. Zoals u van OSP gewend bent pakken we dit pragmatisch aan en vertellen we ook gelijk waar we in typische enterprise omgevingen kansen zien om met de nieuwe mogelijkheden een verschil te maken, zodat u direct kunt beoordelen waar u met een upgrade meer efficiëntie in uw processen of een kostenbesparing kunt realiseren.

Na deze hernieuwde kennismaking met NetBackup vertellen we meer over meest recente acquisitie van Veritas: APTARE. Met deze software in het portfolio kunnen Veritas en OSP u nog beter ondersteunen bij uw datamanagement, over alle platformen, on-premise en in de cloud. We lichten tevens een specifieke use case van een Nederlandse gebruiker toe. Met de inzichten die APTARE verschaft kunnen kosten en risico’s van datamanagement optimaal op elkaar afgestemd worden, onafhankelijk van de merken die in de storage-, backup- en virtuele omgevingen gebruikt worden. 

We sluiten af met een sessie waarin we de mogelijkheden voor Disaster Recovery en Long Term Retention in en naar de cloud op een rijtje zetten, samen met de specifieke voor- en nadelen van verschillende scenario’s. En daarna heeft u tijdens de lunch de gelegenheid om de aanwezige specialisten van OSP en Veritas uw vragen voor te leggen, voor zover deze tijdens de sessies nog niet zijn beantwoord.

Of u al gebruiker bent van Veritas of niet, de uitdagingen die u tegenkomt omtrent Data Management zullen vergelijkbaar en herkenbaar zijn en de gepresenteerde Veritas oplossingsrichtingen relevant.

Met het voornemen om deze sessie bij te wonen begint u 2020 goed!

Locatie: Jaarbeurs MeetUp, Beatrixgebouw, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht.

De agenda ziet er als volgt uit:

 • Binnenkomst 09.00 – 09.30
  • 1e presentatie 09.30 – 10.00 Veritas Netbackup roadmap en new features
  • 2e presentatie 10.00 – 10.30 OSP technische whiteboard sessie (Hoe passen de new features in een Enterprise omgeving) 
 • Break 10.30 – 10.45 
  • 3e presentatie 11.00 – 11.45 Veritas APTARE
  • 4e presentatie 11.45 – 12.15 OSP technische sessie over replicatie services (NBU + Cloud)
 • Lunch 12.15 – 13.00

Veritas Technologies named a Leader in the Gartner Magic Quadrant

Inschrijfformulier:

Ik geef toestemming voor het ontvangen van functiegerelateerde mailings van OSP