Laden...

Make your data work for you!

Goed data management is een voorwaarde om data-driven te kunnen werken. De slimme oplossingen van OSP nemen u daarbij veel werk uit handen.
Maak een afspraak

Doing Devops since 1990

Vanuit een achtergrond in het schrijven van code is OSP vanaf het begin in 1990 al betrokken geweest bij het beheer van de ontwikkelde oplossingen, wat zich in de loop der jaren ontwikkeld heeft naar een specialisatie op IT infrastructuur en storage gerelateerde vraagstukken.

Met de mix van klanten die OSP inmiddels bedient durven we met een gerust hart te stellen dat iedereen die in Nederland werkt of woont een klant is van minstens één van onze klanten.

OSP’ers kenmerken zich door brede kennis van IT met een duidelijke specialisatie. Door op hun kennis en ervaring te leunen bereiken onze klanten sneller en efficiënter hun doelen.

Door nieuwe creatieve oplossingen te verzinnen op basis van bewezen technologieën helpen wij onze klanten de datagroei het hoofd te bieden en scheppen we de voorwaarden om data-driven bedrijfsvoering te realiseren en optimaliseren. Laat uw data voor u werken.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij uw organisatie kunnen bieden? Of juist interesse om deel uit te maken van ons hechte team? Wij staan u altijd graag te woord via 020-4950222. Of gebruik het contactformulier op deze website.