Laden...

Make your data work for you!

Goed data management is een voorwaarde om data-driven te kunnen werken. De slimme oplossingen van OSP nemen u daarbij veel werk uit handen.
Maak een afspraak

Ransomware

De nieuwe bedreiging

De nieuwe bedreiging

Veranderingen binnen de IT gaan altijd hard en staan nooit stil. Dit geld voor veel goede zaken zoals beschikbare verwerkingskracht, opslag of nieuwe mogelijkheden zoals de Cloud. Helaas geld hetzelfde voor de wereld van virussen, trojans en andere bedreigingen voor uw IT omgeving.

Ransomware anno 2020

In 2020 is de wereld maar ook vooral de Nederlandse onderneming zich pijnlijk bewust geworden van de gevaren van Ransomware, met enkele gevallen die in het nieuws zijn gekomen is het duidelijk aan het worden, de motivatie is geld en uw data is het doel! Door deze te gijzelen willen ze proberen u te dwingen te betalen, doet u dit niet is uw bedrijf zo goed als failliet.

Backups niet onfaalbaar

Ineens is de traditionele backup oplossing die elke IT omgeving kent niet meer afdoende. De ransomware gaat naast uw data ook achter uw backups aan en slaat pas toe wanneer ze grip op beide hebben. Rustig afwachtende om zoveel mogelijk schade te kunnen doen, uw productie klem te zetten.

Zelfs als uw backups niet aangetast zijn, waar zit de ransomware, hoe weet u wat u wel of niet moet terugzetten?

Immutable backup oplossingen

Backup vendors zitten niet stil, vele zijn bezig oplossingen te maken waarmee u beter beschermd bent tegen dit nieuwe gevaar. Zelfs als uw veiligheidskopie opgeslagen is op disk is het mogelijk deze tegen ransomware te beschermen.

Bij OSP werken we nauw samen met Veritas en Rubrik, beide partijen die de Ransomware bedreiging zeer serieus nemen en hier inmiddels enkele oplossingen voor op de markt hebben gebracht om u voor te bereiden en er voor te zorgen dat u ook een andere optie heeft dan betalen als Ransomware ook bij u toe slaat.

OSP uw partner tegen Ransomware

OSP heeft inmiddels ruime ervaring oplossingen op te zette bij grote IT omgevingen in Nederland die omgaan met de Ransomware bedreiging. Kampt u ook met de vraag: “Wat moet ik doen om te zorgen dat ik veilig ben als Ransomware toe slaat? “, neem contact met ons op, dat kan telefonisch via +31 20 49 50 222 of via een e-mail naar ransomware@osp.nl .

Dan kunnen we samen met u kijken naar welke stappen uw IT omgeving kunnen versterken tegen ransomware!

Ransomware, de nieuwe bedreiging

(Click voor meer informatie)