Laden...

Make your data work for you!

Goed data management is een voorwaarde om data-driven te kunnen werken. De slimme oplossingen van OSP nemen u daarbij veel werk uit handen.
Maak een afspraak

Backup & Recovery

Data en systemen kunnen herstellen na verlies of verminking, door wat voor oorzaak dan ook. Dat is, zeker met de hoeveelheden data die tegenwoordig worden opgeslagen, best een uitdaging.

De complexiteit van de omgevingen neemt ook hand over hand toe, waar we in een typische enterprise omgeving nu naast fysieke en virtuele systemen ook cloud infrstrastructuren en SaaS oplossingen tegenkomen.

Om het overzicht over systemen en data te bewaren en zekerheid te kunnen bieden op herstel raden we vanuit OSP het gebruik aan van oplossingen die alle relevante platformen aankunnen en door middel van slimme technologie de hoeveelheid data die getransporteerd moet worden verminderen.

We beschikken over gecertificeerde kennis en ervaring met de in Nederland wijdst verbreide pakketten en kunnen door partnerships met een aantal leveranciers ook deze oplossingen leveren.

Het zwaartepunt van onze dienstverlening ligt in de integratie van de backuptools met de overige gebruikte software, zoals ERP software, databases en messaging. Maar het liefst zijn wij al vanaf het prille begin betrokken om middels adviezen en designs de uiteindelijke integratie en eventuele migratie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De echte kracht van de moderne tools op dit vlak ligt in de meerwaarde die gerealiseerd kan worden doordat alle data wordt aangeraakt. Actieve bescherming tegen ransomware is daar een voorbeeld van, maar ook het uitrollen van een kopie van een database tbv het ontwikkelteam, waarbij we inline ook nog eens de data anonimiseren, is een mogelijkheid.