Laden...

Make your data work for you!

Goed data management is een voorwaarde om data-driven te kunnen werken. De slimme oplossingen van OSP nemen u daarbij veel werk uit handen.
Maak een afspraak

Cloud

Haarkloverij over wat de definitie van cloud nou precies is en wat het betekent voor organisaties is al lang niet meer relevant want het gebruik van cloud technologie in Enterprise omgevingen is al zodanig wijdverspreid dat het niet meer weg te denken is.

De voor praktische begrippen ongelimiteerde beschikbaarheid van resources bij het gebruik van public cloud maakt op het gebied van beschikbaarheid van IT systemen nieuwe oplossingen mogelijk waar ook legacy IT van kan profiteren. Wie houdt er tegenwoordig nog zelf een aparte uitwijkomgeving in de lucht?

Moderne toepassingen vragen zelfs al lang niet meer om een uitwijkomgeving omdat beschikbaarheid en schaalbaarheid in de toepassing zitten ingebakken. Daarbij komt dan wel een extra vraagstuk hoe je met je data moet omspringen in zo’n gedistibueerde omgeving.

Terwijl we hiervoor steeds betere oplossingen in de markt zien verschijnen dient de volgende ontwikkeling zich alweer aan: Serverless computing, waarbij de relatie tussen de hardware en de toepassing door een extra abstractielaag nog brozer wordt. Anytime, anything, anywhere. Ons zusterbedrijf easytocloud heeft de kennis en kunde om platformen op deze basis te helpen ontwikkelen.