Laden...

Make your data work for you!

Goed data management is een voorwaarde om data-driven te kunnen werken. De slimme oplossingen van OSP nemen u daarbij veel werk uit handen.
Maak een afspraak

Consultancy & Beheer

Een passende oplossing. Dat klink simpel en makkelijk, maar de praktijk is weerbarstiger; er zijn veel variabelen om rekening mee te houden. Het uiteindelijke doel, het ambitieniveau van een organisatie, het budget, het kennisniveau en de rest van de klantomgeving. We nemen dit alles en meer in ogenschouw wanneer we over een oplossing mogen adviseren.

En natuurlijk laten we onze klanten niet in de kou staan als het erop aan komt om die adviezen vervolgens in de praktijk te brengen. Van een projectmatige implementatie tot lange termijn beheersondersteuning via flexibele mogelijkheden voor troubleshooting en incident management.

Onze consultants hebben veelal ook hun sporen verdiend als trainer en met die ervaring in kennisoverdracht bewerkstelligen zij ook het draagvlak en de capaciteit om onze oplossingen in de beheersorganisatie van onze klanten in te passen.