Laden...

Make your data work for you!

Goed data management is een voorwaarde om data-driven te kunnen werken. De slimme oplossingen van OSP nemen u daarbij veel werk uit handen.
Maak een afspraak

Storage Solutions

Opslag van data blijft exponentieel groeien en het bewaren van al die bytes wordt steeds ingewikkelder. Bij OSP geloven we in de zegeningen van software defined storage (SDS) om de schaalbaarheid die met software te realiseren is ook voor hardware mogelijk te maken. De belangrijkste redenen daarvoor zijn:

Eenvoud

Door een enkele namespace over meerdere storage nodes te leggen zijn we verlost van de grenzen aan de fysieke storage nodes en is een veel groter (gedistribueerd) storage systeem mogelijk.

Gemak

De reële levensduur van een storage array is in de praktijk eigenlijk veel korter dan de afschrijvingstermijn, omdat de migraties die aan het begin en einde van de levenscyclus plaatsvinden voor zowel het oude als nieuwe systeem gelden. Door distributie van de workload over onafhankelijke nodes zijn capaciteit en performance schaalbaarder en flexibeler. Grote migraties na de zoveelste ‘forklift upgrade’ behoren daarmee tot het verleden.

Efficientie

Door ‘commmodity’ onderdelen te gebruiken en te combineren is SDS veel vriendelijker voor het budget.

Tiered Storage

Veelal kunnen we onderscheid maken tussen categorieën data, waarbij het onderscheid op zowel de beschikbaarheid (hoe snel wil je het hebben) als de retentie (hoe lang moet het bewaard worden) te maken is. OSP matcht de data met de onderliggende storage op deze grootheden, transparant voor de gebruiker.

Laat OSP u adviseren welke vorm van Software Defined Storage het beste bij uw organisatie past!